In onze praktijk is een expositie van de in 1943 in Almelo geboren kunstenaar Joep Nijhoff.

Deze heeft na de H.B.S. een 4-jarige dagopleiding gevolgd aan de A.K.I. te Enschede en het diploma behaald in de afstudeerrichting Textiele Vormgeving. Na een aantal jaren free-lance als dessinateur te hebben gewerkt is hij ruim 40 jaar werkzaam geweest als collectioneur/stylist bij een internationaal bedrijf in de vervaardiging van decoratieve interieur kunststoffen.

Sinds zijn pensionering heeft hij het tekenen en schilderen weer opgepakt. Zijn voorkeur gaat uit naar het schilderen van landschappen en stadsgezichten in een aan het impressionisme gerelateerde stijl waarbij voor hem de kleuren, de vorm en de sfeer bepalend zijn voor het resultaat. Al zijn schilderijen zijn in acrylverf en meestal op een houtplaat geschilderd. 

Alle schilderijen zijn te koop. De prijs per schilderij is 125 euro, met uitzondering van het schilderij Oude man, die 250 euro kost. Neem voor meer informatie gerust contact met Joep Nijhoff op (De Schöppe 11, 7609 CA Almelo of 0546-813295).

Uiteraard kunt alle schilderijen in de praktijk bekijken. Vraag het even bij de balie of mail onze administratie. Wij wensen u veel kijkplezier toe!

Ook geïnteresseerd in exposeren? Al vanaf 1992 bieden wij kunstenaars de mogelijkheid om kunstwerken in de praktijk voor een groot publiek te exposeren. Door de jaren heen hebben talloze kunstenaars van deze mogelijkheid gebruik gemaakt. Belangstellenden kunnen hier bij de balie of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. nadere informatie over krijgen.

   

Schilderijen van Joep Nijhoff