Almelose Orthodontisten is continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit. In dit verband willen wij ook altijd graag de mening van onze patiënten weten. Daarom houden wij regelmatig enquêtes onder onze patiënten. Deze worden voor ons door het landelijk opererende onafhankelijke organisatie-adviesbureau Roozeboom Consulting verzorgd.

De vragenlijst kan heel eenvoudig op een website worden ingevuld. Wij geven onze patiënten de hiervoor benodigde informatie en inloggegevens mee. Het invullen van de enquête kost erg weinig tijd. De medewerking wordt bijzonder op prijs gesteld. De antwoorden zijn van groot belang voor het verbeteren van de kwaliteit voor onze zorgverlening. Ook andere patiënten kunnen hier veel baat bij hebben.

Patiënten worden steekproefsgewijs voor de enquêtes geselecteerd. Uiteraard worden de enquêtes strikt anoniem verwerkt.

Uit tevredenheidsonderzoek blijkt dat patiënten onze behandelresultaten op een schaal van 10 gemiddeld waarderen met een 9,2! Volgens de patiëntenenquêtes is de kwaliteit van onze praktijk ver boven het landelijk gemiddelde en presteert Almelose Orthodontisten naar de mening van onafhankelijke deskundigen excellent*****.

Klik voor de volledige uitslagen van de enquêtes op de namen van de desbetreffende orthodontisten dr. H.J. Remmelink en B.G. Tan.