Uitreiking Gouden Beugel 2012Uiteraard willen onze praktijkmedewerkers altijd graag hun medewerking verlenen aan spreekbeurten en werkstukken van patiënten over orthodontie. Informatiemateriaal hiervoor kan bij de balie van de praktijk opgevraagd worden.

Inmiddels hebben maar liefst twee patiënten van onze praktijk de Gouden Beugel gewonnen. Dat is de prijs die jaarlijks door de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO) wordt toegekend aan de beste spreekbeurt of werkstuk over orthodontie, de orthodontist of over een orthodontische behandeling. Op vrijdag 30 maart 2012 is deze unieke prijs tijdens het halfjaarlijkse congres van de NVvO toegekend aan de 12-jarige Lisanne Hagen, een patiënte van onze orthodontist Tan, voor haar spreekbeurt over beugels.

De prijs bestaat uit een schitterende plaquette met een gouden beugel, een fraai certificaat en een cadeaubon van 150 euro. De uitreiking van de prijs is een feestelijke gebeurtenis.

Kandidaten voor de Gouden Beugel kunnen hun spreekbeurt of opstel als bijlage met vermelding van naam, adres en leeftijd mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ingezonden werkstukken worden door een deskundige commissie beoordeeld op originaliteit, kwaliteit en inhoud.

Op de website van de NVvO bevindt zich meer informatie over de Gouden Beugel. Bovendien staan er op deze site diverse interessante voorbeelden van spreekbeurten en werkstukken. Ook op onze eigen website staan veel gegevens die voor spreekbeurten en werkstukken gebruikt kunnen worden. Bekijk bijvoorbeeld maar eens de rubrieken Behandeling en Orthodontie. Op de sites van de NVvO en Almelose Orthodontisten kun je alle informatie vinden voor het houden van een spreekbeurt of het maken van een werkstuk over orthodontie.

Gouden Beugel Award